Varje år utser Branschvinnare i Sverige AB i samarbete med Largest companies de företag som får utmärkelsen Branschvinnare baserat på föregående årsbokslut. En Branschvinnare är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat. Företaget måste även visa ett positivt resultat. Snittet räknas fram en gång per år och baseras på samtliga företag inom den aktuella branschen. I snitt är det bara 11,7 % av Sveriges aktiebolag som tilldelas utmärkelsen 2023. Branschindelningen är baserad på företagens SNI-kod*.

* SNI står för Svensk Näringsgrensindelning och bygger på EU:s standard, NACE Rev.2.

Vi är självklart glada och jättestolta över utmärkelsen Branschvinnare 2023. Vi ser det som ett bevis på att vårt arbete ger resultat. Med ett brett utbud och hög service har vi fått förtroendet av våra kunder att vara med och även utveckla deras koncept. Förutom att vi delar med oss av vår kunskap och breda kontaktnät inom produktion, så arbetar vi med att erbjuda våra kunder innovativa och kvalitativa produkter som är prisvärda och som också är bra för vår miljö.

Att skapa bra och ömsesidiga relationer är viktigt för oss.

Lorema Partner AB är verksamma och marknadsför, kundanpassade produkter inom etiketter, dekaler, förpackningsmaterial, förbrukningsmaterial och inredning till butik, industri och kontor.

Vi har tillgång till den absolut modernaste utrustningen för produktion tillsammans med våra partners. Men även rent hantverksarbete som inte maskinellt kan ersättas.